Dé fietsenwinkel in Wuustwezel voor uw fietsplezier

Dé fietsenwinkel in Wuustwezel voor uw fietsplezier

Alle werknemers van Fietsen Oostvogels hebben een passie voor fietsen. Dat zorgt ervoor dat u bij onze fietsenwinkel in Wuustwezel aan het juiste adres bent voor gepast advies en een uitgebreid assortiment fietsen.

Ons ervaren team adviseert u graag bij het kiezen van uw favoriete tweewieler en alle toebehoren. Uw fiets is in de werkplaats van onze fietsenwinkel in Wuustwezel in de beste handen. Het serviceteam van Fietsen Oostvogels zorgt voor een professionele en snelle reparatie van uw fiets.

In ons Boostpas Bike-Fit center bepalen wij uw ideale framemaat, zitpositie, zadelanalyse en zoveel meer, zodat u zorgeloos kunt genieten van het fietsen.

Uw fietsplezier begint bij ons.

Nieuws

De lichtste Trek E-MTB full suspension ooit gemaakt
De lichtste Trek E-MTB full suspension ooit gemaakt
Voor iedereen die wil weten wat de volgende bergkam in petto heeft De fonkelnieuwe E-Caliber is gek op lange afstanden, kickt op hoge snelheden en heeft precies genoeg veerweg en kracht aan boord voor extra uithoudingsvermogen tijdens memorabele XC-ritten. Als je naar de horizon tuurt en hoopt op genoeg energie om daar in de verte te rijden, dan kun je die droom realiseren met deze elektrische mountainbike.
Verder lezen