Onze testvloot E-bikes staat voor U klaar.
Bij ons kunt u alle mogelijke combinaties van motoren en versnellingssystemen uitgebreid uitproberen:

Elektrische fietsen

 • Bosch middenmotor
 • Shimano middenmotor
 • Ion middenmotor
 • Nuvinci automatisch traploos schakelen
 • Shimano automatisch schakelen
 • E-speed bike 45km/h

Scott E-Aspect

Scott
E-Aspect

De Scott E-Aspect is een mountainbike die U de moeiteloos over elke helling brengt, maar die zich tevens perfect leent voor een middagje uit.

 • Krachtige Bosch performance motor ondersteuning tot 25 km/u
 • Shimano Deore 10 versnellingen
 • Rock Shox vering met Lock out

Ervaar het zelf, kom langs voor een proefrit.

Sparta M8i LTD

Sparta
M8i LTD

Of je nu op zoek bent naar een e-bike voor de langere tochten of de kortere stadsritten, de M8i Ltd is hiervoor de e-bike bij uitstek. De M8i is de eerste elektrische fiets met ION® technologie én een middenmotor uit de Sparta collectie. Het resultaat is dan ook een opvallend stille middenmotor; natuurlijk rijcomfort gewaarborgd! Kies zelf uw actieradius; met een accu van 300, 400, 500 of zelfs 600 wh.

Ervaar het zelf, kom langs voor een proefrit.

Trek Super Commuter+

Trek
Super Commuter+

Goodbye, car

Er is geen reden meer om de snooze-knop van je wekker in te drukken als je vervoersmiddel naar het werk aanvoelt als een droom. De Super Commuter+ is de elektrische fiets die ervoor zorgt dat daar waar je ook naartoe moet, je altijd op de prettigste manier reist.

De Super Commuter+ koppelt de meest geavanceerde e-bike-technologieën aan een Bosch accu met de grootste accucapaciteit. Het resultaat is een fiets die het tweewielergevoel een compleet nieuwe dimensie geeft.

Ervaar het zelf, kom langs voor een proefrit.

Trek LM4+

Trek
LM4+

Elektrische fietsen zijn er om je leven gemakkelijker, leuker en rijker te maken. Daarom zijn de e-bikes in de LM+ series voorzien van onderhoudsvriendelijke onderdelen zoals een versnellingsnaaf en gesloten kettingkast. De Trek LM4+ beschikt over een automatisch versnellingsapparaat zodat je fietsplezier optimaal benut wordt.

LM+ series passen in het alledaagse leven waarin je waarde hecht aan een elektrische fiets die weinig onderhoud vergt, comfortabel rijdt en misschien nog wel lekkerder zit.

Ervaar het zelf, kom langs voor een proefrit.