Het merk Trek ontstond in 1976 in een schuur in Waterloo Wisconsin met 1 doel : bouw de beste fiets ter wereld. Vandaag is dit nog steeds de missie van Trek. Daaraan toegevoegd : Bouw fietsen als een simpele oplossing voor complexe problemen. Gedreven door het avontuur, geleid door haar historie, geïnspireerd door de gemeenschap, uitgedaagd door de vrijheid van de natuur en altijd toegewijd om de beste fietsen ter wereld te bouwen.

Meer

Scott is sinds 1958 actief in de sport. Aanvankelijk vooral in de skiwereld. In 1989 introduceerde Scott 1 van de belangrijkste vernieuwingen in de geschiedenis van de fiets : het aerodynamische tijdritstuur. Het tijdritstuur werd met succes gebruikt in de afsluitende tijdrit van de Tour de France door Greg Lemond.

Vandaag is Scott nog steeds voorloper in de ontwikkeling en productie van fietsen. De Scott Scale 29” en 27.5” mtb zijn reeds jaren de maatstaf. Verschillende wereldtitels werden met deze fiets behaald. Daarnaast biedt Scott een zeer mooi gamma racefietsen van de beste kwaliteit.

Meer

Norta is een op en top Belgische fietsconstructeur. Het familiebedrijf uit Olen (U bent er vast al gepasseerd wanneer u richting limburg reed) bouwt al drie generaties lang stadsfietsen met passie en vakmanschap. Norta beschikt over een eigen, moderne en flexibele lakstraat.

Norta biedt niet minder dan 14 kleurcombinaties aan in verschillende fietsmodellen. Norta staat voor een degelijke fiets, technisch vooruitstrevend en met veel zorg gebouwd. Zodat U vele jaren lang onweerstaanbaar kunt fietsen.

Meer

Sparta is onze oudste, maar in het minst een ouderwetse fietsleverancier. Sparta is sinds jaren voorloper in de markt van de E-bikes. De ION technologie die vandaag in meerdere merken wordt gebruikt, werd ontwikkeld bij Sparta. Ook nu blijft Sparta innoveren en ontwikkelen op het gebied van Design en techniek. Op deze manier zal Sparta aan de wensen van de hedendaagse fietser tegemoet kunnen komen. Dit maakt Sparta ‘Something Special’

Meer

Bontrager biedt alles voor het fietsen, behalve de fiets. Alle onderdelen en kleding van Bontrager zijn van topkwaliteit en laten U toe uw grenzen te verlegen. Al hun producten werden voor U getest door het Trek Factory racing team. Wij zijn reeds jaren overtuigd van de sublieme kwaliteit van ieder Bontrager product. Om U te overtuigen biedt Bontrager 30 dagen omruilgarantie op ieder product.

Meer

Assos : Zwitserse degelijkheid. Meer woorden heeft Assos eigenlijk niet nodig. Wie eenmaal heeft mogen proeven van de Assos kwaliteit, is voor altijd verkocht.


Meer

High5 sportvoeding is bestemd voor iedereen die op een verantwoorde manier sport beoefend en op een gezonde manier grenzen wil verleggen.

Meer

ORTLIEB In de stad of op reis met de fiets rond de wereld – het maakt niet uit: de fietstassen en rugzakken van ORTLIEB zijn bestemd voor iedereen die onafhankelijk van het weer buiten op pad wil zijn. Waterbestendig, duurzaam, uiterst functioneel en stevig geproduceerd, staan onze fietstassen en Backpacks maatgevend voor verantwoordelijkheid en met een open oog voor de dingen van de wereld – een ORTLIEB-rugzak zorgt ervoor dat je overal thuis bent.

Meer