Het merk Trek ontstond in 1976 in een schuur in Waterloo Wisconsin met 1 doel : bouw de beste fiets ter wereld. Vandaag is dit nog steeds de missie van Trek. Daaraan toegevoegd : Bouw fietsen als een simpele oplossing voor complexe problemen. Gedreven door het avontuur, geleid door haar historie, geïnspireerd door de gemeenschap, uitgedaagd door de vrijheid van de natuur en altijd toegewijd om de beste fietsen ter wereld te bouwen.

Meer

Riese & Müller bouwt passende e-bikes voor elke denkbare toepassing: voor woon-werkverkeer, gezinsuitjes, sportieve tochten, fietsvakanties en voor iedereen die graag fietst.

Meer

Electra is ontstaan in de kleine surfgemeenschap in Leucadia, Californië. Jeano Erforth en Benno Baenziger lieten zich naar Zuid-Californië lokken door de zon en de surfcultuur, en daar bliezen ze - geïnspireerd door de iconische ontwerpen van weleer - de Classic Cruiser nieuw leven in, een categorie fietsen die een beetje stil was komen te staan en die eerlijk gezegd ook wat blasé was. En dus maakte Electra op fietsen opnieuw plezierig en hielp de wereld één van zijn favoriete tijdverdrijven opnieuw ontdekken.

Er is de voorbije jaren veel veranderd, maar gebleven is de oorspronkelijke filosofie van Electra: combineer creativiteit, innovatie, ontwerp en aandacht voor detail tot een zo comfortabel mogelijke fiets. Electra gelooft erin dat je met behulp van fietsen een verschil kunt maken in het leven van alledag.

Meer

Bontrager biedt alles voor het fietsen, behalve de fiets. Alle onderdelen en kleding van Bontrager zijn van topkwaliteit en laten U toe uw grenzen te verlegen. Al hun producten werden voor U getest door het Trek Factory racing team. Wij zijn reeds jaren overtuigd van de sublieme kwaliteit van ieder Bontrager product. Om U te overtuigen biedt Bontrager 30 dagen omruilgarantie op ieder product.

Meer

Assos : Zwitserse degelijkheid. Meer woorden heeft Assos eigenlijk niet nodig. Wie eenmaal heeft mogen proeven van de Assos kwaliteit, is voor altijd verkocht.


Meer

High5 sportvoeding is bestemd voor iedereen die op een verantwoorde manier sport beoefend en op een gezonde manier grenzen wil verleggen.

Meer

ORTLIEB In de stad of op reis met de fiets rond de wereld – het maakt niet uit: de fietstassen en rugzakken van ORTLIEB zijn bestemd voor iedereen die onafhankelijk van het weer buiten op pad wil zijn. Waterbestendig, duurzaam, uiterst functioneel en stevig geproduceerd, staan onze fietstassen en Backpacks maatgevend voor verantwoordelijkheid en met een open oog voor de dingen van de wereld – een ORTLIEB-rugzak zorgt ervoor dat je overal thuis bent.

Meer