Benjamin

Benjamin

Hoi, Ik ben sinds 2018 uw aanspreekpunt in de werkplaats. Ik sta garant voor het goed onderhouden van uw fiets. dit onder toeziend oog van Francine en Esmeralda (zie rechts op mijn foto). Je kan bij mij ook altijd terecht voor alle info betreffende race- en mountainbike fietsen. Hierbij help ik je graag verder om jouw ideale tweewieler te vinden. Naast de passie voor de fiets en de koers, hou ik me graag bezig met het lezen en het luisteren van muziek.


Denise

Denise

Hallo, ik ben de echtgenote van Dirk . In 2004 ben ik voltijds, en soms ietsje meer, binnengereden bij Fietsen Oostvogels. Een nieuwe wereld ging voor mij open.

Ondertussen ben ik het aanspreekpunt van de winkel. Ik help u graag op weg bij de aankoop van uw favoriete E-bike, of adviseer u wanneer u moeite heeft om de weg te vinden in ons ruime aanbod van kleding en schoenen.

Mandy

Mandy

Hallo, ik ben Mandy ( ik ben degene aan de rechterkant :-) en ik werk sinds 2020 met veel enthousiasme bij Fietsen Oostvogels. Ik hou me vooral bezig met de verkoop van stads- en elektrische fietsen. Ik zal u met veel plezier adviseren en begeleiden bij de aanschaf van passende accessoires en kledij. Zoals je kan zien hou ik naast fietsen ook ontzettend van dieren.

Dirk

Dirk

Bedankt voor het doorbladeren van onze website. Toen ik in 2002 mijn passie voor fietsen koppelde aan mijn ervaring in de verkoop, was Fietsen Oostvogels geboren.

Aanvankelijk runde ik de zaak alleen, maar al snel bleek dit onhaalbaar. Nu bijna 20 jaar later zijn we met een 6-koppig sportief team om u met raad en daad bij te kunnen staan. We zijn niet altijd allemaal aanwezig, maar dan vindt u ons uiteraard terug op de fiets.

Eric

Eric

Hoi, ik ben samen met Benjamin, sinds mei 2021 uw aanspreekpunt voor de werkplaats. Na de sluiting van Inza Schoten, waar ik 27 jaar met veel enthousiasme als technieker heb gewerkt, mocht ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze vond ik op fietsafstand bij Fietsen Oostvogels. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met fotografie, je kent me ongetwijfeld van Wezel op de foto. Daarnaast help ik mee aan het ontwerpen en bouwen van een lichtwagen voor de jaarlijkse lichtstoet. Mijn hoofd maak ik leeg tijdens een rondje lopen. Tijdens de vakantie trek ik er graag met mijn gezin op uit met onze mobile home.

Ann

Ann

Hallo, ik ben het jongste (lees nieuwste) teamlid bij de winkel. Als fervente fietsreiziger was ik al langer op zoek om de fiets ook professioneel in men leven te brengen. Deze job kwam dus als een geschenk. Sinds november kan je me parttime vinden in de winkel en breng ik graag men liefde voor de fiets aan jullie over. Je kan bij mij terecht voor elke type fiets en accessoires, en wissel ik uiteraard graag leuke routes uit.

Matthias

Matthias

Ik ben de rots in de branding als er handen te kort komen. Je vindt me op zaterdag terug in de werkplaats. Ik monteer met veel plezier uw nieuwe fiets. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de catering en zorg ik ervoor dat je van de vloer kan eten in onze werkplaats.


Herman

Herman

Aangenaam, mijn naam is Herman (sheep) Ik ben sinds 2000 de knuffel van Fietsen Oostvogels. Wil je graag met mij op de foto? Dat kan, voor jou mag het 1 keer gratis.