Dirk

Dirk

Bedankt voor het doorbladeren van onze website. Toen ik in 2002 mijn passie voor fietsen koppelde aan mijn ervaring in de verkoop, was Fietsen Oostvogels geboren.

Aanvankelijk runde ik de zaak alleen, maar al snel bleek dit onhaalbaar. Nu 15 jaar later zijn we met een 6-koppig sportief team om u met raad en daad bij te kunnen staan. We zijn niet altijd allemaal aanwezig, maar dan vindt u ons uiteraard terug op de fiets.

Denise

Denise

Hallo, ik ben de echtgenote van Dirk . In 2004 ben ik voltijds, en soms ietsje meer, binnengereden bij Fietsen Oostvogels. Een nieuwe wereld ging voor mij open.

Ondertussen ben ik het aanspreekpunt van de winkel. Ik help u graag op weg bij de aankoop van uw favoriete E-bike, of adviseer u wanneer u moeite heeft om de weg te vinden in ons ruime aanbod van kleding en schoenen.

Hans

Hans

Hoi, Ik ben Hans en werk sinds 2010 bij Fietsen Oostvogels. Ik ben vooral werkzaam in de werkplaats en daarnaast ben ik het wandelend geheugen van de winkel.

Ik heb een passie voor alles met wielen, met of zonder motor. Mijn vrije tijd verdeel ik tussen mijn familie en vrienden, triatlon en andere hobby’s. Wil je meer over mij weten, kom dan eens een kop koffie drinken aan de balie van onze werkplaats.

Jimmy

Jimmy

Ik ben de rots in de branding als er handen te kort komen. Op maandag, dinsdag en vrijdag geef ik het beste van mezelf in de werkplaats.


Stef

Stef

Goede zaterdag,

Van het voorjaar tot de herfst kom je me tegen in de werkplaats, waar ik sinds 2013 als jobstudent het beste van mezelf geef.

Mijn studies voor leraar aardrijkskunde en LO combineer ik met mijn passie voor triatlon. Werken aan fietsen is als liefhebber natuurlijk dubbel zo leuk, zeker als het een Scott is ;-)

Melissa

Melissa

Hallo, ik ben Melissa Martens en ik kom uit Wuustwezel. Ik ben het jongste en nieuwste teamlid in de winkel.

Ik ben het bewijs dat je nooit te jong bent voor heerlijke tochtjes op een e-bike

Ik ben uw eerste aanspreekpunt, zowel in de winkel als aan de telefoon. Ik ben ook een groot dierenliefhebber.