Dirk

Dirk

Bedankt voor het doorbladeren van onze website. Toen ik in 2002 mijn passie voor fietsen koppelde aan mijn ervaring in de verkoop, was Fietsen Oostvogels geboren.

Aanvankelijk runde ik de zaak alleen, maar al snel bleek dit onhaalbaar. Nu bijna 20 jaar later zijn we met een 6-koppig sportief team om u met raad en daad bij te kunnen staan. We zijn niet altijd allemaal aanwezig, maar dan vindt u ons uiteraard terug op de fiets.

Denise

Denise

Hallo, ik ben de echtgenote van Dirk . In 2004 ben ik voltijds, en soms ietsje meer, binnengereden bij Fietsen Oostvogels. Een nieuwe wereld ging voor mij open.

Ondertussen ben ik het aanspreekpunt van de winkel. Ik help u graag op weg bij de aankoop van uw favoriete E-bike, of adviseer u wanneer u moeite heeft om de weg te vinden in ons ruime aanbod van kleding en schoenen.

Melissa

Melissa

Hallo, ik ben Melissa en ik werk sinds 2016 met veel enthousiasme bij Fietsen Oostvogels. Ik hou me vooral bezig met de verkoop van stads- en elektrische fietsen. Ik zal u met veel plezier adviseren en begeleiden bij de aanschaf van passende accessoires en kledij. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met mode en make-up, zodat ik er altijd op mijn best uitzie.

Benjamin

Benjamin

Hoi, Ik ben sinds 2018 uw aanspreekpunt in de werkplaats. Ik sta garant voor het goed onderhouden van uw fiets. dit onder toeziend oog van Francine en Esmeralda (zie rechts op mijn foto). Je kan bij mij ook altijd terecht voor alle info betreffende race- en mountainbike fietsen. Hierbij help ik je graag verder om jouw ideale tweewieler te vinden. Naast de passie voor de fiets en de koers, hou ik me graag bezig met het lezen en het luisteren van muziek.


Stijn

Stijn

Aangenaam, mijn naam is Stijn. Sinds 2020 maak ik deel uit van het Fietsen Oostvogels-team. Je kan mij meestal in de werkplaats vinden, waar ik dankzij mijn opleiding vakkundig aan jouw fiets sleutel. Wanneer ik niet op mijn vaste plek in onze werkplaats te vinden ben, zit ik waarschijnlijk op mijn mountainbike, motor of in de fitness.

Samuel

Samuel

Ik ben de rots in de branding als er handen te kort komen. Je vindt me op zaterdag terug in de werkplaats. Ik monteer met veel plezier uw nieuwe fiets. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de catering en zorg ik ervoor dat je van de vloer kan eten in onze werkplaats.